Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
ALOË VERA SAP MET BIO CERTIFICERING

ALOË VERA SAP MET BIO CERTIFICERING

Sep 29, 2023Marieke Bergsma

Aloë Vera wordt al duizenden jaren gebruikt vanwege de bevorderende werking voor de gezondheid én schoonheid. Afgelopen jaren is de populariteit van Aloë Vera in verschillende producten enorm toegenomen. Hierdoor sluipen er ook producten tussen, die wel Aloë Vera bevatten, maar met een te laag percentage, waardoor de ingrediënten hun werk niet goed kunnen doen.

 

Aloë vera sap biologisch

BIO CERTIFICERING EN KWALITEIT GEGARANDEERD!

Het Aloë Vera Sap dat bij ons te verkrijgen is, heeft een kwaliteitscontrole ondergaan en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. Bekijk de analyse van deze controle. Daarnaast heeft het Aloë Vera Sap een bio certificering ontvangen, zodat je gegarandeerd bent van een puur, biologisch product!

HANDMATIGE VERWERKING: EXTRA KWALITEIT!

De Aloë Vera planten die gebruikt worden voor het Aloë Vera Sap, worden gekweekt door onze Mexicaanse leveranciers die volgens gecontroleerde biologische processen werken. Na de oogst worden de Aloë bladeren eerst gereinigd in een waterbad. Hoewel veel grote bedrijven zijn overgestapt op mechanische methoden van oogsten, wassen en versnijden van de plant, wordt dit door onze leveranciers allemaal met de hand gedaan.

 

Dit zorgt ervoor dat alle delen van de bladeren die de bittere aloïn kunnen bevatten, volledig verwijderd worden. Aloïn is een bittere stof die laxerend werkt. Het binnenste van het blad, waar de gelachtige Aloë Vera te vinden is, wordt uitgespreid op een werkblad en gesorteerd. Alleen van de beste stukken wordt sap gemaakt, dit in een moderne roestvrijstalen pers.

INTERNATIONAL ALOE SCIENCE COUNCIL

De leverancier van grondstoffen voor dit Aloë Vera Sap is lid van de International Aloë Science Council, een non-profit handelsorganisatie wereldwijd, die kwaliteitsnormen stelt aan Aloë Vera producten, producten certificeert die het waard zijn en effecten van Aloë Vera toelicht.

Wil je zeker zijn van goed Aloë Vera Sap? Bestel dan de literfles Aloë Vera Sap bij MySupernaturals.com

 

ALOË VERA SAP KOPEN?

More articles