BELANGRIJKE BEAUTY TIP: ONTSPAN!

BELANGRIJKE BEAUTY TIP: ONTSPAN!

Dec 17, 2023Marieke Bergsma
Ontspanning wordt als huidverzorgingfactor het meeste onderschat! Een gestreste, ongezonde levensstijl doet de huid opzwellen, de huid wordt slap en bleek. Naast voldoende slaap heeft de huid veel baat bij momenten van aandacht en rust gedurende de dag. Bij MySupernaturals treft u verschillende natuurlijke olien met ieder hun eigen specifieke toepassing!

ontspannen met arganolie

ONTSPAN VOOR HET SLAPENGAAN: ARGANOLIE MET LAVENDEL
Voor een goede nachtrust is het van belang dat je voldoende ontspant voor het slapengaan. Vermijd een overvloed aan prikkels net voordat je gaat slapen: zet de televisie eerder uit en neem wat tijd voor jezelf.

Om te ontspannen voor het slapengaan kun je bijvoorbeeld zachtjes de slapen masseren met Arganolie met Lavendel. Lavendel heeft van nature een kalmerende werking op lichaam en geest, daarnaast ruikt het ook nog eens erg lekker!

VERZORG VERMOEIDE VOETEN EN BENEN: ARGANOLIE MET ORANJEBLOESEM
Dag na dag dragen onze voeten ons hele lichaamsgewicht. Ogenschijnlijk onvermoeibaar onderweg, maar vermoeid en zwaar zodra je thuiskomt. Herkenbaar?

Voeten en benen vragen om regelmatige verzorging maar worden regelmatig over het hoofd gezien in onze persoonlijke verzorging. Neem minstens eenmaal per week de tijd om de voeten te verwennen. Een warm voetenbad zorgt bijvoorbeeld al voor een beetje ontspanning! Droog de voeten daarna af en let daarbij vooral op de ruimte tussen de tenen. Masseer de voeten daarna in met Arganolie met Oranjebloesem en merk op hoe een gevoel van ontspanning door het hele lichaam verspreidt.

KIES ‘NATUURLIJK’ VOOR JEZELF
Om gezond te blijven, zijn we op een gezond immuunsysteem aangewezen. Eet verstandig, beweeg en sport regelmatig zijn universele uitgangspunten voor een gezond leven. Desondanks heeft het lichaam soms behoefte aan een klein beetje ondersteuning.

Er is momenteel een duidelijke beweging waarneembaar waarbij we teruggrijpen naar natuurlijke gezondheidsproducten om ons lichaam meer stabiliteit te geven. Na jarenlang overspoeld te zijn met nieuwe cosmetische producten op basis van laboratorium onderzoek is er momenteel een groeiende vraag naar veilige, beproefde traditionele natuurproducten om het lichaam te ondersteunen. Het toenemend gebruik van biologische arganolie is hier een schitterend voorbeeld van.

More articles