Kwaliteit Aleppo Zeep - mysupernaturals

Kwaliteit Aleppo Zeep

Jun 20, 2023Marieke Bergsma

KWALITEIT ALEPPOZEEP

 

Aleppo Zeep heeft veel bijzondere eigenschappen. Het is een doeltreffende en unieke zeep, mits het de échte Aleppozeep betreft. Alleen dan ben je ervan verzekerd dat het gaat om een pure zeep met uitsluitend natuurlijke ingrediënten die een positieve invloed op huid en haar heeft.

Landschap Syrië

De kwaliteit en werking van Aleppo Zeep is afhankelijk van de ingrediënten. Zijn er niet-natuurlijke ingrediënten toegevoegd, dan zal de heilzame kracht van de zeep verloren gaan. De positieve werking van Aleppo Zeep zit namelijk in de uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De huid wordt zo niet aangetast door chemische toevoegingen en kan op een milde manier gereinigd en verzorgd worden.

DE ÉCHTE ALEPPO ZEEP

Echte Aleppo zeep komt uit Syrië en wordt met de hand vervaardigd op authentieke wijze. De meest belangrijke ingrediënten, olijfolie en laurierbesolie, worden geperst uit de olijven en bessen van bomen en struiken. De olijfolie die gebruikt wordt, is afkomstig van koude persing, hetgeen ervoor zorgt dat zoveel mogelijk gunstige eigenschappen behouden blijven. Dit in tegenstelling tot meervoudige hete persingen, waardoor heilzame werkingen verdwijnen.

Bij échte Aleppo Zeep worden er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt en er komen verder geen chemische toevoegingen aan te pas. Let dus goed op de ingrediënten en samenstelling als je Aleppo zeep gaat kopen. Bespaar je huid en kies voor de echte, natuurlijke Aleppo zeep die in onze webshop te verkrijgen is.

ZEEP UIT ALEPPO, SYRIË

Oorspronkelijk komt Aleppo zeep uit Aleppo, Syrië. Al meer dan 3000 jaar wordt hier deze zeep gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie. Nog steeds wordt door de fabrikant van onze Aleppo zeep vastgehouden aan de traditionele methoden om de zeep te vervaardigen. Deze methoden respecteren het milieu en zijn afgeleid van de schoonheidsbehandelingen van Oosterse vrouwen in de oudheid.

Lees meer over de werking van Aleppo zeep of ga direct naar onze Aleppo zeep webshop

Zeepfabriek Syrië

 

More articles