Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
MET MOROCCAN OIL EN WONDEROLIE ONBEZORGD DE WINTER DOOR

MET MOROCCAN OIL EN WONDEROLIE ONBEZORGD DE WINTER DOOR

Dec 12, 2023Marieke Bergsma

Ouderwetse gezelligheid in de huiskamer: de verwarming hoog, kaarsen aan en genieten maar. De winter is zo slecht nog niet. Helaas zijn je huid en haar vaak minder bestand tegen de winterkou. Met de verzorgende werking van Argan Olie, ook wel Moroccan Oil genoemd, geef je je huid, je haar én je weerstand de benodigde aandacht in de winter. Zo kun je zonder zorgen genieten van dit gezellige seizoen.

 

warm knus openhaard

ARGANOLIE EN WONDEROLIE: ONMISBARE WELDAAD VOOR JE HAAR

Niets is fijner in de winter dan even lekker uitwaaien op het strand of in het bos en daarna opwarmen bij een heerlijke beker warme chocolademelk. Bij thuiskomst neem je om deze fijne winterdag af te sluiten een lekker warm bad of een hete douche. De verwarming aan en jouw winteravond kan niet meer stuk.

Door de kou en wind hebben je huid en je haar het op deze winterse uitstapjes echter zwaar te verduren. Het warme water van je ontspannende douche en de droogte van een verwarmd huis doen ook al niet veel goeds voor je huid. Gelukkig kan Argan Olie met Wonderolie haarolie je haar ondersteunen bij winterse invloeden.

 

VERZORGING VOOR HAAR EN HUID

Arganolie is een plantaardige olie die afkomstig is van de vruchten van de arganboom, die alleen voorkomt in het zuidwesten van Marokko. De olie die uit de vruchten van deze zeldzame bomen wordt gewonnen heeft een unieke samenstelling. De Moroccan Oil bevat essentiële vetzuren, diverse antioxidanten, eiwitten en vitamine E. Deze unieke combinatie van ingrediënten heeft er voor gezorgd dat Moroccan Oil voor vele beauty toepassingen gebruikt wordt. In de winter is zo'n schoonheidsondersteuner natuurlijk van harte welkom op het badkamerplankje.

Arganolie kalmeert en versoepelt de huid en heeft een hydraterende werking voor de droge winterhuid. Een gezonde celvernieuwing wordt gestimuleerd en de natuurlijke bescherming van de huid wordt versterkt. Arganolie zorgt er dus voor dat je huid op een goede manier de winter doorkomt. Ook je droog, pluizig winterkapsel kan met Moroccan Oil worden aangepakt. Wie Argan Olie voor het haar gebruikt, behandelt bovendien ook automatisch de hoofdhuid: de basis voor een glanzend winterkapsel.

ONDERSTEUNING VOOR JE WEERSTAND

Niet alleen je haar en huid hebben te lijden onder de beproevingen van de winter. Ook je weerstand wordt zwaar op de proef gesteld in de koudere maanden. Je merkt dat je sneller verkouden wordt en wanneer er een griepje heerst is een besmetting zo opgelopen. Doordat de Morrocain Oil bijzonder rijk is aan vitamine E, geeft Arganolie je weerstand de ondersteuning die het nodig heeft.

Geniet van deze winter en laat ook je huid en haar meegenieten van deze sfeervolle tijd van het jaar. Geef je weerstand extra ondersteuning en geef Moroccon Oil een mooi plekje op je badkamerplankje. Zo kom je de winter wel door dit jaar.

More articles