Aleppo Zeep ook voor...

Aleppozeep/Gebruik verder voor...

Aleppozeep kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Allereerst hebben je huid en je haar veel baat bij het gebruik van Aleppo. Maar wist je dat je Aleppo Zeep ook voor je tanden en het huishouden kunt gebruiken?

Aleppo zepen op een schaal

ALEPPOZEEP VOOR JE TANDEN

Ook voor je tanden kan Aleppo Zeep gebruikt worden. Het is een heel andere manier van poetsen, maar zorgt voor een verbluffend resultaat!

Het gebruik van Aleppo zeep bij het tandenpoetsen is heel simpel; wrijf met je tandenborstel een paar keer over een blok Aleppozeep (maak een apart blokje voor het tandenpoetsen) en poets zoals je met een normale tandpasta ook zou doen. Spoel je mond goed uit en reinig je tandenborstel nauwkeurig om achtergebleven zeepresten weg te spoelen.

De eerste keren zal het misschien even raar smaken en voelen, maar probeer even vol te houden. Je tanden worden er écht mooi schoon en glanzend van en je tandvlees zal niet snel meer gaan ontsteken. Al snel zul je de voordelen van deze natuurlijke manier van tandenpoetsen ontdekken.

Twijfel je of dit voor jouw tanden wel een goede manier van poetsen is? Overleg dan even met je tandarts.

ALEPPO ZEEP VOOR HET HUISHOUDEN

Baal je ook vaak van alle vlekken die je in je kleding vindt? Ook hier kan Aleppo Zeep soms verrassend uit de hoek komen! Bij de was, in de keuken of de badkamer, als licht ontsmettingsmiddel of bij de bestrijding van insecten? Aleppozeep helpt je zo goed mogelijk om huishoudelijke problemen op te lossen.

Lees meer over de werking van Aleppo zeep of ga direct naar onze Aleppo zeep webshop

Schep met Argannoten