Aleppo Zeep/voor je haar

Aleppo Zeep heeft niet alleen een goede werking op je huid, maar is ook voor je haar een uitstekend verzorgingsproduct. De speciaal toegevoegde ingrediënten in de Aleppo Shampoos hebben ieder een specifieke werking op je haar en je hoofdhuid.

Zo leeft droog en broos haar weer op na gebruik van de Shampoo Aleppo voor Droog Haar. Vet haar wordt onder handen genomen door de afgestemde bestanddelen van de Aleppo Shampoo voor Vet Haar. Wil je een zachte shampoo voor het hele gezin? Probeer dan eens de Aleppo Shampoo voor Normaal Haar. Haar en hoofdhuid leven op door Aleppo Shampoo.
Een blok zeep als shampoo voor je haar? Dat klinkt misschien gek, maar je zult versteld staan van het resultaat! Om mooi, schoon en glanzend haar te krijgen heb je echt geen shampoos met synthetische toevoegingen nodig.

NATUURLIJKE VERZORGING: GOEDE VERZORGING

De meeste shampoos bevatten schadelijke stoffen als siliconen, parabenen en conserveermiddelen. Deze stoffen zorgen er onder andere voor dat de shampoo flink gaat schuimen. Dat klinkt fijn, maar is eigenlijk ontzettend slecht voor je haar! Iedere keer dat je je haren wast, wordt er een laagje rond je haren gevormd.

Hierdoor wordt het haar afgesloten. Het lijkt wel even of je haar er gezond uitziet, maar na verloop van tijd zal je haar juist futloos worden en beschadigen. Aleppo Zeep is een natuurlijk product en bevat dus geen chemische toevoegingen. Het reinigt en verzorgt je haar, zonder het te beschadigen. Maar wat maakt Aleppo Zeep nu een goed alternatief voor een synthetische shampoo?

ALEPPO ZEEP BEVAT OLIJFOLIE

Olijfolie reinigt de hoofdhuid en het haar intensief. Daarnaast heeft het ook een zeer voedende werking. Je haar en hoofdhuid worden gehydrateerd en worden weer gezond en fris. Je haar voelt na het wassen weer heerlijk zacht en glad aan.

ALEPPO ZEEP BEVAT LAURIEROLIE

Laurierbesolie heeft een antibacteriële werking. Heb je een onrustige hoofdhuid? Dan zorgt de laurierolie in Aleppo Zeep ervoor dat je hoofdhuid weer tot rust komt en dus minder geïrriteerd zal zijn. Het beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, waardoor je haar niet snel beschadigd raakt. Door de desinfecterende en tegelijk ook verzorgende werking van laurierolie ziet je haar er gezond en fris uit!

WERKING ALEPPO ZEEP VOOR JE HAAR

Aleppo Zeep reinigt en verzorgt je hoofdhuid intensief. Aangezien Aleppo Zeep een natuurlijk product is, bevat het geen toegevoegde schuimversterkers en kan dus minder schuimen.

Ook kan het zijn dat je haar tijdens en net na het wassen hierdoor wat stugger aanvoelt. Dat is misschien even wennen, maar echt gezonder voor je haar! Je haar is echt wel schoon geworden en zal even later weer zacht aanvoelen. Als natuurlijke conditioner kun je na het wassen eventueel nog spoelen met appelazijn. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer in balans gebracht wordt, eventuele zeepresten verwijderd worden en het haar een mooie glans krijgt. Neem 1 deel azijn op 8 delen water, laat het 1 tot 3 minuten inwerken en spoel daarna zorgvuldig uit met schoon water. Wil je liever geen blok zeep gebruiken om je haren mee te wassen? Kies dan voor één van de speciale Aleppo shampoos voor normaal haar, droog haar of vet haar. Deze bestaan voor bijna 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Lees meer over de samenstelling van Aleppo zeep of ga direct naar onze Aleppo zeep webshop

Olijfbladeren