Castorolie van de wonderboom

Castorolie van de wonderboom

Oct 06, 2023Marieke Bergsma

Castor olie van de wonderboom, ook wel bekend als Wonderolie, is een effectief cosmetisch product wat op vele manier toegepast kan worden. De Wonderolie wordt gemaakt van de vrucht van de Wonderboom die groeit in tropisch Afrika. De olie wordt al eeuwenlang gebruikt door vele volken in de caribische regio en is voor vele doeleinden te gebruiken. Het wordt veelal gebruikt als cosmetische haar- en huidverzorging.

 

castorolie van de wonderboom

CASTOROLIE VOOR HET HAAR

Wonderolie / Castorolie stimuleert de haargroei en zorgt voor hydratatie van het haar. Veel mensen passen de castorolie daarom toe voor gezonder en sterker haar. Castor bevat essentiële omega 9 vetzuren, die zorgen dat de hoofdhuid weer optimaal wordt en hierdoor krijg je gezond en sterk haar. Wanneer je een beetje van deze Castor olie verwarmt en dit goed in je haar masseert, vijftien minuten laat intrekken en dan uitspoelt, heb je de ideale verzorgende conditioner!

 

NATUURLIJK MOOIE WIMPERS MET WONDEROLIE!CASTOR OLIE OF WONDEROLIE?

Castor olie wordt ookwel Wonderolie genoemd vanwege de bijzondere groei eigenschappen van de Wonderboom. De castor olie wordt regelmatig gebruikt als een masker om de wimpers en wenkbrauwen sterker te maken. Met behulp van een oud, maar goed schoongemaakt mascara borsteltje kun je elke avond voor het slapen gaan de olie op je wenkbrauwen en/of wimpers smeren. Dit zorgt voor sterkere en vollere wimpers en wenkbrauwen met na twee weken al zichtbaar resultaat. Je kunt zelfs hydraterende verzorgingsproducten voor je lippen maken van deze natuurlijke olie!

VERZORGEN VAN JE HUID MET CASTOR OLIE

Castorolie is ook uitermate geschikt voor een huidverzorging. De olie kan gebruikt worden om het gezicht te reinigen en hiermee wordt de talgproductie ook weer tot normaal niveau gebracht. Met andere woorden: de olie reinigt de huid en helpt de natuurlijke werking van de huid tegen puistjes en mee-eters dankzij de optimale reiniging van de poriën. De bacteriën worden uit de poriën verwijderd en de olie bevordert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Zo hou je een stralende huid over dankzij de huid reiniging met Castor olie.

CASTORILE ZELF PROBEREN?

Ga snel naar onze webshop en bekijk de verschillende pure natuurlijke olieen of Castor met een heerlijk geurende toevoeging zoals Castorolie met Lavendel of met Castor olie met Kokos. Onze castor olie wordt gemaakt door Tropicle Isle Living en bevat alleen natuurlijke ingredienten zonder kunstmatige toevoegingen of zouten.

More articles