Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
ARGANOLIE, WAAR TE KOOP?

ARGANOLIE, WAAR TE KOOP?

Oct 09, 2023Marieke Bergsma

Arganolie is zoals andere verzorgingsproducten te koop in de winkel of via een webshop. Winkels gespecialiseerd in verzorgings- of bioproducten hebben arganolie op voorraad of kunnen dit bestellen. Als je het eenvoudig met enkele klikken wilt bestellen, ben je van harte welkom in onze webshop. Ongeacht van de plaats waar je de olie koopt, zijn er enkele aandachtspunten waar je op moet letten:

 

Arganolie noten en stamper

DE SAMENSTELLING VAN DE ARGAN OLIE

Voor een optimaal resultaat is pure Arganolie noodzakelijk. Vanwege het tijdsrovende proces is pure Arganolie duur. Daarom vind je vaak een mengsel van Arganolie en zonnebloemolie, wat goedkoper is. Kijk daarom steeds na of het pure Arganolie betreft, zeker als de prijs je doet vermoeden dat het geen pure olie is.

Als de samenstelling niet duidelijk vermeld is, neem dan steeds contact op met de eigenaar van de webshop, of de winkelverantwoordelijke. Enkel zo ben je zeker dat je hoogwaardige olie koopt die een heilzame werking heeft voor huid, haar en nagels.

 

HET CERTIFICAAT VAN DE ARGANOLIE

Ongeacht de plaats waar de Arganolie te koop is, kan het voorzien zijn van een certificaat. Het meest voorkomende certificaat is het Ecocert predikaat. Dit predikaat garandeert je dat de Arganolie op duurzame wijze verkregen is en de werknemers in Marokko niet sociaal uitgebuit worden. Door gecertificeerde Arganolie te kopen, draag je dus bij aan de ontwikkeling en de welvaart van de arbeiders. Wens je zeker te zijn dat de Arganolie dit predikaat heeft? Koop dan bij Arganolie.nl, de webshop die enkel gecertificeerde Arganolie aanbiedt. Bekijk het Arganolie certificaat.

KENNIS VAN DE VERKOPER

Peil steeds naar de kennis van de verkoper, als je de Arganolie in de winkel of via het internet koopt. Zo weet je zeker dat je na de aankoop steeds kan vragen naar gebruikerstips of andere informatie omtrent Arganolie. De werknemers van onze shop kunnen steeds al je vragen beantwoorden dankzij hun uitgebreide ervaring met Arganolie en zijn eigenschappen. Hierdoor zijn zij goed geplaatst om je te helpen de Arganolie zo goed mogelijk te gebruiken.

More articles