Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
WIMPERGROEI MET WONDEROLIE?

WIMPERGROEI MET WONDEROLIE?

Sep 29, 2023Marieke Bergsma

Al eerder schreven wij over de goede eigenschappen van wonderolie voor je haar. Maar niet alleen is wonderolie goed voor je haar en kun je je haargroei stimuleren door het gebruik van wonderolie. Je kunt wonderolie ook voor je wimpers en wenkbrauwen gebruiken.

 

WONDEROLIE VOOR WIMPERS

Het klinkt misschien gek, maar ook voor je wimpergroei is wonderolie goed. Wat wonderolie op je wimpers, zorgt er namelijk voor dat je wimpers wat sterker worden en dus wat meer kunnen hebben. Wimpergroei wordt door wonderolie dus ondersteund en daarnaast krijgen ze een mooie glans. Wil je je wimpers laten groeien, dan is het proberen van wonderolie de moeite waard.

 

Castor olie met mascaraborstel

HOE WONDEROLIE OP JE WIMPERS KRIJGEN?

Misschien vraag je je nu af wat de beste manier is om de wonderolie zonder al te veel geknoei netjes op je wimpers te krijgen. Dat is eigenlijk heel simpel, maar je hebt er wel iets voor nodig, namelijk een mascaraborsteltje. Wil je de wonderolie iedere avond voor het slapen gaan op je wimpers smeren? Zorg er dan voor dat je een oud mascaraborsteltje pakt en dit heel goed schoonmaakt. Om alle mascararesten van het borsteltje af te krijgen, kun je het borsteltje het best met wat shampoo en water schoonmaken. Het mascaraborsteltje kun je nu in het flesje dopen en de wonderolie op je wimpers smeren. Vind je dit te veel werk? Dan kun je ook proberen om de wonderolie met een wattenstaafje aan te brengen, maar dan wordt er wel wat meer wonderolie in het staafje geabsorbeerd en komt er dus minder wonderolie op je wimpers terecht. Na enkele weken kun je zelf beoordelen of je met wonderolie je wimpers kunt laten groeien. Het maakt ze in ieder geval sterker en voller!

WONDEROLIE VOOR WENKBRAUWEN

Wat voor je wimpers geldt, geldt automatisch ook voor je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen kun je laten groeien -of in ieder geval sterker en voller maken- met wonderolie. Met wonderolie kun je namelijk haargroei stimuleren door het eerst sterker te maken. Ook je wenkbrauwen kunnen wat moeite hebben met het vasthouden van haartjes. Door je wenkbrauwen in te smeren met wonderolie voed je de haartjes vanuit de wortel, waardoor ze sterker worden en daardoor vollere wenkbrauwen opleveren. Wat wonderolie voor je wenkbrauwen nog meer doet, is het eenvoudig in model brengen en laten glanzen van je wenkbrauwen. Dus, haal je wonderolie in huis, dan gebruik je het niet alleen voor je haar en je wimpers, maar ook voor je wenkbrauwen!

 

Pure castor olie kopen

WELKE WONDEROLIE VOOR JE WIMPERS EN WENKBRAUWEN?

Het soort wonderolie dat je voor je wimpers en wenkbrauwen gebruikt, maakt eigenlijk niets uit. Je kunt kiezen voor pure wonderolie, maar ga je de wonderolie ook voor je haar én huid gebruiken, dan is een wonderolie met fijne geur ook wel lekker. Bij Supernaturals vind je veel verschillende soorten wonderolie: puur, met lavendelolie, met kokosolie, met aloë vera en met rozemarijn. Deze zijn allemaal uitstekend te gebruiken als wonderolie voor je wimpers en wenkbrauwen. Zorg er wel voor dat je de olie niet in je ogen krijgt. Naast bovengenoemde soorten wonderolie, vind je bij Supernaturals ook de mooiste wonderolie producten die speciaal samengesteld zijn voor de meest effectieve verzorging van je haar.

More articles