Ga naar content
Zonnige prijzen! Ronde kortings prijzen voor (h)eerlijke producten
Orders over 30 euro FREE SHIPPING
ARGANOLIE IN BAD, LEKKER!

ARGANOLIE IN BAD, LEKKER!

Oct 10, 2023Marieke Bergsma

Marokkaanse mannen en vrouwen hebben tot op hoge leeftijd een benijdenswaardige gezonde en strakke huid. Ze gebruiken veelvuldig de natuurlijke producten die voortkomen uit de uitgeperste zaden van de arganboom.

 

arganolie in bad

ARGANOLIE IN BAD, LEKKER!

Regelmatige lichaamsverzorging met Argan olie is meer dan dagelijkse hygiëne. Het kan een uitgesproken moment van rust en aandacht voor jezelf zijn! De huis is het grootste orgaan van het lichaam. Een gezonde lichaamshuid is niet alleen goed voor de huid zelf; het hele lichaam vaart er wel bij en het zorgt voor een zelfverzekerd gevoel. Zorg voor een gezellig muziekje, aangename sfeer en laat de alledaagse problemen even lekker buiten de (bad)kamer!

 

ARGANOLIE MET TOEVOEGING VAN HEERLIJKE GEURENDE OLIE

Arganolie werkt als antioxidant en is ontstekingsremmend. Bij uitwendig gebruik kunnen specifieke delen van het lichaam verzorgd worden door het direct op de huid te smeren of te gebruiken als massage olie.

Wanneer je de gelukkige bezitter van een bad bent, voeg dan enkele druppels Arganolie met esoterische olie toe. De stimulerende olie zorgt voor een stralende schoonheid, geeft een aangenaam, fris gevoel en ruikt heerlijk in de badkamer! In onze webshop bieden we verschillende Arganolie varianten met toevoeging van natuurlijke esoterische oliën, bijvoorbeeld:

Arganolie met Oranjebloesem
Arganolie met Lavendel
Arganolie met Jasmijn (tip!)
Voor extra hydratatie van de huid droog je je huid na het douchen of baden niet direct af, maar masseer je de Arganolie op de nog vochtige huid.

ARGANOLIE VOOR HET GEZICHT

Het gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Het wordt niet door kleding beschermd tegen de invloeden van zon, droogte, kou en de invloeden van uitlaatgassen in grote steden.

Naast het gebruik van pure arganolie voor bijvoorbeeld een zelfgemaakt gezichtsmasker met Arganolie zijn er verschillende kant en klare cremes op basis van arganolie beschikbaar. Met toenemende populariteit wordt Arganolie toegevoegd aan verzorgende kwaliteitscrèmes voor verzorging van het gezicht.

More articles