About us

MySupernaturals.com

Over ons

EEN PASSIE VOOR NATUURLIJKE INGREDIËNTEN!

MySupernaturals.com is een klein familiebedrijf en al sinds 2010 een webwinkel in natuurlijke verzorgingsproducten en supplementen. Naast een aantal meer bekende merken, bestaat het assortiment voornamelijk uit relatief onbekende producten en merken uit verschillende landen.

Wij geloven in pure, eerlijke producten die zich soms zelfs door de eeuwen heen heeft bewezen, of juist pas zijn ontdekt. De natuur heeft namelijk zoveel goeds te geven. Onze missie is onze bezoekers kennis te laten maken met producten die je niet in iedere winkel vindt en die met zorg zijn uitgekozen. Dit betekent korte ingrediëntenlijsten met zoveel mogelijk niet agressieve ingrediënten en ingrediënten van biologische afkomst. Ook vinden we het belangrijk om de juiste informatie te geven zodat je als klant een bewuste afweging kan maken.

ONZE PRODUCTEN

Onze producten zijn vaak gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die al eeuwenlang gebruikt worden door lokale bevolkingen van over de hele wereld. Deze ingrediënten hebben een rijke culturele historie en bijzondere werkzame eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan arganolie uit Marrokko, Castorolie uit Jamaica en 'black soap' uit Afrika. Maar we hebben ook voedingssupplementen en voeding. Denk bijvoorbeeld aan superfoods voor in je smoothie of ontbijt. Of oersappen bomvol goede eigenschappen.

We hebben daarnaast als doel natuurlijke producten te leveren die goed zijn voor natuur én de mens. Onze producten zijn altijd dierproefvrij, zoveel mogelijk biologisch en waar mogelijk vegan. In geen van de producten die wij aanbieden wordt micro plastic gebruikt en waar mogelijk worden glazen flessen aangeboden welke goed te recycelen zijn.